start renovatie monumentstraat blekkerhoek

Het woningverbeteringsprogramma van 61 woningen aan de Monumentstraat/ Ceintuurbaan is officieel gestart. Bouwbedrijf Meijer uit Raalte heeft de aannemingsovereenkomst getekend. Een ruime periode van voorbereiding is daar vooraf gegaan, niet in de laatste plaats met de bewonerscommissies. Met hen zijn alle ideeën en voorstellen doorgesproken en na lang beraad is er overeenstemming bereikt. Dat overleg is ook wel noodzakelijk. Zeker als er drie weken ‘’vreemd volk’’ over de vloer komt wil je wel weten wat er gedaan wordt, hoe en wat de financiële gevolgen zijn.

Het feit dat alle bewoners mee zullen doen illustreert de wenselijkheid en het vertrouwen in het project. Mocht het toch allemaal wat te veel worden dan kunnen de bewoners zich overdag terugtrekken in een ‘’aparte’’ woning die nu al gereed is. Sommige huurders hebben al gezegd tijdelijk bij familie of vrienden in te trekken.

Naast de energiebesparing waar grote aandacht aan wordt besteed, zal ook het aanzien van de straat aanzienlijk worden gewijzigd. Bij de voorbeeldwoning is dit nu al duidelijk waar te nemen. Er is ruim 3,2 miljoen euro met dit project gemoeid en is in december 2010 afgerond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.