Home / archiefcentraal / spinningmarathon heino levert ruim elfduizend op

spinningmarathon heino levert ruim elfduizend op

Meer dan 200 sporters namen afgelopen vrijdagavond deel aan de spinningmarathon van Alpe d’Huzes. Opbrengst van de marathon is maar liefst 11.114 euro. Tijdens de marathon werden de sporters mentaal (en muzikaal) ondersteund door de enige (bijna) echte Elvis Presley.

Naast spinning konden sporters ook deelnemen aan hardlopen op loopbanden, cardio-bingo of BodyCombat en Vital Zumba. De opbrengst komt ten goede van het KWF. Op foto krijgen Coen Jansen, Nico Langereis en Andre Roelofs het bedrag overhandigd.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.