spannende dag voor politiek de kiezer spreekt

Het is zover: De grote dag voor lokale politici is aangebroken. Na maanden van voorbereiding, campagne voeren en zieltjes winnen is het woord vandaag aan de kiezer. Burgemeester Zoon bezoekt vandaag alle stembureaus in de gemeente Raalte.

Vanmorgen om iets voor acht liep hij het stembureau van Lierderholthuis binnen. Na een kort praatje met de medewerkers van het stembureau, een kijkje achter de schermen en een korte blik in de krant van vandaag vervolgde hij zijn tocht door de gemeente.

De stembureaus zijn geopend tot 21.00 uur vanavond. Rond half tien worden de eerste uitslagen verwacht. De definitieve uitslag is naar verwachting niet voor middernacht te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.