Home / archiefcentraal / smeekens sluit af als tweede van de wereld

smeekens sluit af als tweede van de wereld

Jan Smeekens heeft zaterdag het schaatsseizoen afgesloten als tweede van de wereld op de 500 meter. Smeekens won de twee laatste worldcupwedstrijden in Thialf en had ook vorige week in Erfurt al twee keer gewonnen. Met de 400 punten die hij daarbij verzamelde moet hij alleen Tucker Fredricks voor zich dulden.

Het deelnemersveld was na Vancouver niet op zijn sterkst. De toppers bleven thuis. Maar de resultaten van Smeekens (drie keer onder de 35 en zaterdag net er boven (35.05)) op de laaglandbanen van Erfurt en Thialf doen vermoeden dat de Raaltenaar zich definitief in de wereldtop heeft genesteld.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.