sintshowpaleis geeft gul aan ronald mcdonald

Het SintShowPaleis heeft een cheque van 1500 euro overhandigd aan de huismanager van het Ronald McDonald Huis. Een van de bestuursleden van het SintShowPaleis weet uit ervaring hoe fijn het is dat er een dergelijk huis bestaat, waardoor ouders altijd in de buurt van het ziekenhuis kunnen zijn. Elk jaar zoekt het SintShowPaleis naar een goed doel om iets voor kinderen te kunnen doen die niet bij de shows aanwezig kunnen zijn.

Huismanager Lianne is zeer blij met de gulle gift: ‘‘Echt super dat het team van SintShowPaleis zich zo betrokken voelt bij het goede doel en daar een steentje aan wil bijdragen. En dat naast al het werk voor de uitvoering van hun prachtige shows! Voor kinderen en hun ouders is het een waar feest, zo weet ik uit ervaring.’’

Ook in het najaar van 2010 is SintShowPaleis weer te zien in de theaters van Raalte, Zwolle en Steenwijk. Alles over SintShowPaleis vind je op staging2.sintshowpaleis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.