seventy six opent deuren in raalte

Seventy Six Ladies Store opent op woensdag 10 maart de deuren van de nieuwe winkel aan de Nieuwe Markt 6a in Raalte. Seventy Six biedt avontuurlijke damesmode. De winkel was eerder gevestigd in Lemelerveld, maar eigenaresse Avanka Besten heeft besloten om haar zaak te verhuizen naar Raalte.

Er geldt een speciale openingsaanbieding. Bij besteding van 50 euro krijg je een schoudertas cadeau. De winkel is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Seventy Six is telefonisch bereikbaar op 0572-352911. Meer info op staging2.seventysix-store.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.