sdol wint ruim na drie nederlagen op rij

Na drie nederlagen op rij heeft SDOL weer gewonnen, en duidelijk ook. Met maar liefst 5-0 werd V&L op zij gezet. V&L bewees daarmee haar lage klassering op de ranglijst, een na laatste. Dat de geblesseerde Chiel van Brakel en Tiemen Booijink er niet waren, deerden de Luttenbergers niet. Sander Brinkman en Niels Roelofsen, die beide na de winterstop toegevoegd zijn aan het eerste team, deden wel mee.

Al vrij snel kwam SDOL op voorsprong door een penalty die benut werd door Niels Kolkman en 20 minuten later scoorde Kolkman ook nog een velddoelpunt. Met deze twee doelpunten is Niels weer hard op weg Sallandse Topscoorder te worden.

In de tweede helft was SDOL vooral aan het controleren, het duurde erg lang voordat de 3-0 na een kopbal van Ludo Zwakenberg op het bord gezet kon worden. 4 en 5-0 werd het in blessuretijd. Twee heel fraaie doelpunten. Eerst snoerde Michiel van der Vlies zijn criticasters weer even genadeloos de mond door een bal ijskoud langs de keeper te tikken en 5 minuten in blessuretijd had Jelle Hemmink het slotaccoord in huis. Helemaal vanuit het niets draaide hij naar binnen en krulde hij de bal van zo’n 30 meter langs de keeper. 5-0 bleef het en daarmee heeft SDOL de aansluiting met top weer gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.