Home / archiefcentraal / sdol verliest van nummer vier met 21 22

sdol verliest van nummer vier met 21 22

SDOL heeft gisteravond 6 maart met 21-22 verloren van de nummer vier, Loreal 2. Niemand had verwacht dat degradatiekandidaat SDOL zo gelijkwaardig zou spelen tegen Loreal 2. Achteraf gezien dacht men zelfs dat er meer in had kunnen zitten.

De hele wedstrijd ging het gelijk op. SDOL stond nog even voor met twee punten, stond vijf minuten voor tijd achter met twee punten, maakte nog een doelpunt, maar de kans op de gelijkmaker werd helaas gemist.

Voor de avond waren alle sponsoren uitgenodigd. Naast een hapje en een drankje in de geimproviseerde SDOL-skybox en een spannende pot handbal, werden zij deze avond ook nog getrakteerd op een praatje van Edwin Mulder, de voorzitter van de Go Ahead Eagles.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.