samenwerking gemmare met thuiszorgwinkel

Aanstaande moeders en jonge gezinnen kunnen, voor producten voor tijdens en na de zwangerschap, nu terecht bij verloskundepraktijk Gemmare in Hellendoorn. Het aanbieden van de producten is mogelijk door een samenwerking die Gemmare is gestart met ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente.

“Het aanbieden van deze mogelijkheid is een extra service”, geeft Marion Stam, verloskundige van Gemmare, aan. “Zo kunnen onze klanten te allen tijde bij ons terecht voor juist die producten die bij de situatie van onze klanten past. En dat scheelt natuurlijk weer in het reizen en in tijd.”

Klanten van Gemmare kunnen onder andere voor kolven, flesjes, spenen, matrasbeschermers, kraampakket en verhuur van borstkolven bij Gemmare terecht. De borstkolven kunnen dan weer ingeleverd worden bij het servicepunt van Woonzorgcentrum De Parallel in Nijverdal, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur of bij de thuiszorgwinkel aan de Zeearend 2 in Almelo op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Leden van de ledenservice van ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente ontvangen bovendien op vertoon van de lidmaatschapspas een korting van 10% op deze producten, dezelfde korting die zij in de thuiszorgwinkel van ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.