sallandse revue bereidt zich voor op crisis

Slappe Tied’n voor de Sallandse Revue. Niet letterlijk, sterker nog, eigenlijk het tegenovergestelde. De Sallandse Revue is druk bezig met de laatste repetities en voorbereidingen van hun nieuwe voorstelling. Slappe Tied’n is de titel van de nieuwe voorstelling. Op 16 en 17 april staat de toneelgroep op de planken met hun nieuwste voorstelling, die als thema ‘Crisis’ heeft.

De Sallandse revue heeft sinds 2002 vier revue-voorstellingen op de bühne gebracht. De nieuwe voorstelling staat onder leiding van regisseur Thom Letteboer. De inhoud van de voorstelling staat in het teken van de crisis tijd in de breedste zin van het woord. De titel Slappe Tied’n spreekt dan ook voor zich. In samenwerking met dansgroep Ralda Raalte wordt volgende maand de nieuwe show getoond.

De voorverkoop van toegangskaarten is inmiddels gestart. De kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Smulbaai in Heino, Primera Schippers in Wijhe, Parabool Raalte, Parabool Broekland en C1000 Raalte centrum. Kaarten zijn ook bij toegang van de zaal verkrijgbaar. Het optreden vindt plaats in het Carmel College aan de Hofstedelaan in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.