sabine uitslag met tour de nurse in dalfsen

Tweede Kamerlid Sabine Uitslag heeft in het kader van haar ‘Tour de Nurse’ een bezoek gebracht aan Woonzorgcentrum Rosengaerde. Uitslag werd er hartelijk ontvangen door de bewoners, medewerkers en directie van Rosengaerde.

Tijdens een ontspannen lunchbijeenkomst werd eerst uitgebreid de tijd genomen om met de verzorgers te praten. “Dat vind ik erg belangrijk. Zij zijn degenen die de zorg verlenen. Je krijgt een eerlijk beeld van de organisatie”, aldus Uitslag. Zij werd begeleid door haar neef lijsttrekker Jan Uitslag, diverse raadsleden en partijbestuur. In het gesprek met de managers werd ingegaan over de frustraties rondom regelgeving en verantwoordingsplicht. Gerard Hemmen: “Je wilt niet weten hoeveel cijfers en gegevens we elke maand weer moeten aanleveren en naar hoeveel verschillende instanties. Dat moet veel minder kunnen. Het is ook enorm frustrerend om kamers leeg te hebben staan, omdat er geen geld beschikbaar is vanuit het Zorgkantoor.” Uitslag onderschreef dat en gaf aan hier werk van te willen maken. Met die belofte vertrok zij weer naar Den Haag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.