ryan shaw topact raalter pinkster party

De Amerikaanse soulzanger Ryan Shaw is toegevoegd aan het programma van de Raalter Pinkster Party. De Amerikaanse soulzanger staat op zaterdag 22 mei op de bühne. Behalve Shaw komt die avond ook Rowwen Heze naar festivalterrein de Domineeskamp.

Shaw was tijdens de afgelopen Serious Request van 3FM de meest gedraaide artiest. Daarnaast was hij één van de openbaringen van North Sea Jazz 2008 en wordt door critici genoemd als de nieuwe Sam Cooke. Shaw werd in Nederland bekend in de laatste weken van 2009 met zijn nummer It Gets Better.

De Amerikaan bracht in 2007 ook zijn debuutalbum ‘This Is Ryan Shaw’ uit. Naast covers van klassiekers van Pickett, Womack en Wilson kwam hij met onbekende juweeltjes en eigen materiaal op de proppen. Zonder uitzondering blijft hij moeiteloos overeind tussen al dit klassieke soulgeweld. Vandaag verschijnt zijn nieuwe album ‘ It Gets Better’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.