Home / archiefcentraal / ruim tachtig dagtochten gebundeld in een gids

ruim tachtig dagtochten gebundeld in een gids

TCR Tours kan met haar nieuwe brochure heel wat organisatiewerk voor een personeels- of familie-uitje uit handen nemen. In een luxe gids biedt de touroperator namelijk 84 dagtochten door Nederland en Duitsland kant-en-klaar aan.

Een dagje uit organiseren wordt nu enkel nog kiezen. De rest wordt door de medewerkers van TCR Tours geregeld. “We hebben al onze groepsdagtochten gebundeld en zo is er een ruim aanbod met 84 mooie dagtochten ontstaan. Het doel van deze gids is om ideeën aan te reiken om een dagtocht te organiseren die perfect aansluit bij de wensen van uw vereniging, bedrijf, club of familie. Ook voor ouderenbonden hebben we een mooi passend aanbod. Voor elk wat wils dus,” aldus Janneke Funk van TCR Tours.

TCR Tours geniet al jaren het Keurmerk, wat garant staat voor kwaliteit, gastvrijheid en deskundigheid van de chauffeurs. De brochure is gratis op te vragen via 0572-353535.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.