rabopand domineeskamp heet vanaf nu de boog

Het kantoorgebouw van SallandWonen en Rabobank Salland aan de Domineeskamp in Raalte heeft een naam gekregen: ‘De Boog’. Eind vorig jaar is SallandWonen de nieuwe eigenaar en hoofdgebruiker van het pand geworden. Daarop is een prijsvraag ‘Bedenk een naam voor het kantoorgebouw’ uitgezet.

Met de reden om de in de volksmond gebruikte naam ‘Rabopand’ om te zetten naar een naam die bij het pand zelf past. Hierop kwamen 130 inzendingen binnen, waaruit de uiteindelijke naam, ‘De Boog’, is gekozen. Dinsdag 2 maart Ed Penninks de naam officieel bekend in het bijzijn van de 6 prijswinnaars en de cliënten van de dagbesteding De Kleurmeesters van Stichting De Parabool.

Zij maakten in opdracht een 90-tal prachtige schilderijen voor het kantoorgebouw vanuit hun atelier ‘De Kleurmeesters’ in Schalkhaar. De 6 inzenders van de gekozen naam ‘De Boog’ mogen een schilderij bij de Kleurmeesters uitzoeken.

Dit feestelijke moment werd tevens benut om met de kunstenaars van de Kleurmeesters het kunst-aan-de-muur-project af te ronden. Een mooi moment voor hen om hun kunstwerken in het kantoor te zien hangen en voor de prijswinnaars om een indruk te krijgen van hun kleurrijke kunstwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.