raalter joy in voorselectie ek

Aanstaande vrijdag is een belangrijke dag voor turnster Joy Goedkoop. De Raalter turnster neemt dan deel aan een voorselectiewedstrijd voor het EK Turnen. Het EK wordt van 28 april tot en met 2 mei in Birmingham gehouden. Als ze komende vrijdag goed presteert maakt ze een goede kans op een plaats in de selectie.

Goedkoop was sporttalent van de gemeente Raalte van 2009. Op het WK in London behaalde ze de zestiende plek op de sprong. Met een derde plek op het NK op de onderdelen sprong en balk, en een vierde plek in het allround-klassement heeft de zestienjarige Joy een prima jaar achter de rug.

Joy komt oorspronkelijk uit Raalte, maar traint 32 uur per week in Heerenveen. Daarom woont ze in een gastgezin in de Friese stad. Alleen op zaterdag is ze doorgaans in Raalte te vinden.

Deze week is ze op stage in Beekbergen, want ze zit in het EK traject selectie samen met 7 andere turnsters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.