raaltenaar mishandelt agent in wijhe

Bij een aanhouding op de Raalterslag in Wijhe is maandagochtend een politiemedewerker gewond geraakt aan zijn gezicht. Een 28-jarige man uit Raalte zou worden overgebracht naar het politiebureau, maar begon zich in de politieauto hevig te verzetten.

Hij schopte tegen de deur en werd agressief in de richting van de politiemedewerker die naast hem zat. Deze 36-jarige hoofdagent trachtte de man onder controle te krijgen, maar liep daarbij een kopstoot op van de Raaltenaar. Daardoor raakte hij gewond aan zijn mond. Met behulp van andere politiemedewerkers kon de man uiteindelijk worden overgebracht naar het bureau in Deventer.

Daar uitte hij bij zijn insluiting nog enkele beledigingen in de richting van de hoofdagent. Die deed vervolgens aangifte van mishandeling en bedreiging. Tegen de Raaltenaar is proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.