quiz entertainment en muziek in zaal zwakenberg

Zaal Zwakenberg doet aanstaande zondag een ’try-out’ van een nieuw programma: Volle Bak. Volle Bak is een middag- en avondvullend programma vol vermaak. Een programma vol met spelelementen in de vorm van een quiz, entertainment en muziek.

Meespelen kan in groepen, maar ook individueel. Er worden vragen gesteld in verschillende categorieën, ook raadje plaatje komt voorbij en natuurlijk petje op, petje af. Daarnaast is er ruimte voor allerlei muziek: van dans classics tot rock zodat ook de beentjes van de vloer kunnen.

Het begint om 14.00 uur, en het wordt gepresenteerd door Jurgen Besten en Johan Bril. De entree is gratis.

Opgeven of meer info? Johan bril ( johanbril@home.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.