professionele trainers in discussie bij rohda

Rohda Raalte organiseert op maandag 22 maart een Sportcafé voetbaldiscussie-avond in de Rohda-kantine. Aan de discussie zullen Andries Ulderink (GA Eagles), Art Langeler (FC Zwolle), Gerard Marsman (Coaches Betaald Voetbal) en Peter Reumer (Rohda Raalte) deelnemen. De avond wordt geleid door Bert van Losser, sportverslaggever en presentator van RTV Oost en Inge Wichink Kruit, sportjournaliste van Rohda Raalte.

Het Sportcafé begint om 20.00 uur en de kantine zal open zijn vanaf 19.30 uur. Het eerste deel zal bestaan uit gesprekken en discussies tussen gespreksleiders en gesprekspartners. Diverse (voetbal)onderwerpen zullen besproken worden. Na de pauze zal er een interactieve discussie komen met het aanwezige publiek. De avond zal ongeveer 22.00 uur afgelopen zijn, waarna iedereen nog gezellig kan napraten met de gasten.

De avond is alleen toegankelijk voor Rohdaleden met een maximum van 150 deelnemers. De avond is onder voorbehoud van competitieverplichtingen van de trainers uit de Jupiler League. Aanmelden kan via staging2.rohdaraalte.nl, waar ook meer informatie over de avond te vinden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.