polyhymnia presenteert programma jubileumjaar

Muziekvereniging Polyhymnia heeft het programma voor de viering van het 50-jarig bestaan in 2010 gepresenteerd. Het feestprogramma bestaat uit diverse bijzondere evenementen, waar iedere muziekliefhebber wel iets van zijn gading kan vinden.

De opening vindt plaats op zaterdag 20 maart met twee speciale jubileumconcerten in Sporthal Heidepark. Het middagconcert wordt georganiseerd door en voor jeugdige bezoekers/muzikanten. Hierbij worden ook de Lemelerveldse basisscholen ingeschakeld. Een en ander mondt uit in een heuse musical van jeugdmuzikanten en schooljeugd. Het avondconcert besteedt uitgebreid aandacht aan het 50-jarig bestaan van Polyhymnia.

Op vrijdag 18 juni volgt het Zomeravondconcert op het Kroonplein, uitgevoerd door verschillende muziekverenigingen uit de regio. Alle bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een genoeglijk avondje muziek.

Ook tijdens de feestweek is Polyhymnia present. Op zondag 15 augustus presenteert de muziekvereniging ‘Vrienden van Polyhymnia Live’ in de feesttent op het ‘Sukerbietenland’. Diverse zangers en zangeressen zullen, begeleid door Polyhymnia, liedjes ten gehore brengen. Zaterdag 25 september volgt de jubileumreceptie in het clubgebouw van de muziekvereniging. Daarbij wordt dan tevens een expositie ingericht met foto’s, krantenberichten en videobeelden met de hoogtepunten uit vijftig jaar Polyhymnia. Iedereen is welkom!

Op zondag 12 december wordt het feestjaar groots afgesloten met een Kerstconcert in de Katholieke Kerk. Samen met diverse koren en zanggroepen uit Lemelerveld en omgeving zullen onder begeleiding van Polyhymnia verschillende kerstliederen ten gehore worden gebracht.

Voor meer informatie zie staging2.muziekverenigingpolyhymnia.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.