politie op zoek naar eigenaar damesfiets

De politie is op zoek naar de eigenaar van een zwarte damesfiets. Het gaat om een ‘omafiets’ van het merk Rivel met een kabelslot om het stuur en een sticker van Fietsenmaker LOGT in Olst.

De fiets is aangetroffen op de Stationsstraat naar aanleiding van een onderzoek naar twee mannen uit Olst. Deze mannen zijn zondagmiddag aangehouden op verdenking van diefstal van een bestelbus en poging tot diefstal van een fiets. Vermoedelijk is de zwarte damesfiets door de verdachten gestolen. De eigenaar van de damesfiets wordt opgeroepen contact op te nemen met de politie in Raalte via 0900-8844. De twee mannen uit Olst zitten voorlopig nog vast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.