Home / archiefcentraal / play it again tijdens lantaarn reunie

play it again tijdens lantaarn reunie

Zaterdag 6 maart speelt de Nijverdalse band ‘Play it Again’ in café Budde in Nijverdal. Inmiddels is deze maandelijkse stapavond voor de ‘wat oudere jeugd’ een bekend gegeven. ‘Play it Again’ speelt sfeervolle semi-akoestische uitvoeringen van rockpop en blues klassiekers. Zij putten vooral van het wereldrepertoire vanaf de sixties tot vandaag de dag. De avond –die bedoeld is voor dertigplussers- heeft zich bewezen als een ouderwets gezellige stapavond, waarbij het soms zelfs een beetje weg heeft van een reünie van bezoekers van de ‘oude’ Lantaarn. DJ Hanky Panky zal in de pauze’s en tijdens de afterparty voor goede muziek zorgen. De entree is gratis en de band begint rond 22.30 met spelen. De tap sluit om 02.30.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.