play it again tijdens lantaarn reunie

Zaterdag 6 maart speelt de Nijverdalse band ‘Play it Again’ in café Budde in Nijverdal. Inmiddels is deze maandelijkse stapavond voor de ‘wat oudere jeugd’ een bekend gegeven. ‘Play it Again’ speelt sfeervolle semi-akoestische uitvoeringen van rockpop en blues klassiekers. Zij putten vooral van het wereldrepertoire vanaf de sixties tot vandaag de dag. De avond –die bedoeld is voor dertigplussers- heeft zich bewezen als een ouderwets gezellige stapavond, waarbij het soms zelfs een beetje weg heeft van een reünie van bezoekers van de ‘oude’ Lantaarn. DJ Hanky Panky zal in de pauze’s en tijdens de afterparty voor goede muziek zorgen. De entree is gratis en de band begint rond 22.30 met spelen. De tap sluit om 02.30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.