piet otsen stopt afscheid clubicoon crt toer

“We nemen afscheid van een clubicoon van de CRT Toer.” Dit zijn de woorden die vice-voorzitter Herman Klink sprak tijdens de algemene jaarvergadering van de toerafdeling van de CRT Raalte.

Tijdens de goedbezochte jaarvergadering was Piet Otsen aftredend en niet herkiesbaar. Otsen, sinds 1998 lid van het toerbestuur, heeft veel betekend voor de steeds nog groeiende en grootste afdeling binnen de CRT.

Piet is bij alles wel betrokken geweest binnen de afdeling en als secretaris van het hoofdbestuur, heeft hij er voor gezorgd dat de afdeling toer zelfs enkele malen mee heeft kunnen doen met het Nederlands kampioenschap, hij is oprichter en beheerder geweest van de internetsite, betrokken bij de ontwikkeling van het Carmel wielerpark en zich vele jaren heeft ingezet als contactpersoon voor alle nieuwe leden. Hij zocht deze leden persoonlijk op om ze uit te leggen wat de CRT kon betekenen. Ook als toerleider werd Piet geprezen om zijn eigenzinnigheden in de trainingsritten, bracht de toerders allerlei technische tips en trucks bij.

Verder is Piet de animotor geweest om de toerders op de ATB te krijgen in de winterperiode, waar CRT tot op de dag van vandaag nog elke week veel leden een plezier mee doet. Afgelopen januari werd Piet Otsen nog als vrijwilliger genomineerd voor de gemeente Raalte.

Met een groot applaus kwam er een einde aan Piets bestuurlijke tijdperk binnen de Toerafdeling van CRT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.