pax kinderhulp slaakt noodkreet over gastgezinnen

Pax Kinderhulp is dringend op zoek naar gastgezinnen die aanstaande zomer kinderen een slaapplaats willen bieden. Het gaat om kinderen uit Bosnië. Van 29 mei tot 17 juni komt een veertigtal kinderen uit Bosnië naar deze regio.

De kinderen komen naar Nederland om ze even rust te kunnen gunnen, omdat ze in hun thuissituatie veel te maken hebben met de gevolgen van de oorlog en te lijden hebben onder een slechte financiële situatie.

De onafhankelijke organisatie Pax Kinderhulp wil kinderen, die in hun eigen land onder armoedige omstandigheden moeten (over)leven, een onbekommerde vakantie in Nederland geven. Doel is om hen even tot rust te laten komen, zodat ze alle problemen kunnen vergeten en gewoon kind mogen zijn. Om de gastgezinnen te ontlasten worden tijdens de vakantie door de werkgroep wekelijks activiteiten georganiseerd. De kinderen worden vergezeld door begeleiders en tolken die Duits/Engels spreken.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Coby Kastelein, Zwolle, tel: 038-4546185, José Hogeman, Heino, tel: 0572-394258. U kunt ook de website bezoeken: staging2.paxkinderhulpijsselvecht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.