parabool heropent buurtwinkel broekland

De Buurtwinkel in Broekland is heropend. Ze zijn er in Broekland maar wat content mee, want de detailhandel is (zo goed als) verdwenen uit het dorp maar de Buurtwinkel, aangedreven door mensen van De Parabool, levert iedere dag vers brood en meer.

De winkel heeft een professionele bakkerij zodat er iedere dag vers brood, krentenbollen, croissants, stokbroden en pistolets uit de ovens komt. En voor de appeltaart rijden mensen inmiddels om. De Buurtwinkel verkoopt niet alleen brood, je kunt er ook terecht voor andere dagelijkse boodschappen. En natuurlijk worden er ook andere paraboolproducten verkocht.

Al met al is de winkel zo’n succes dat verbouw nodig was. Donderdag was de officiële opening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.