paddentrek ook van start in raalte

Gisteravond werden de straten in Raalte-Noord bevolkt door padden. De paddentrek is al flink op gang. “De bel gaat, de vriendin van mijn zoon staat voor de deur, rillend maar niet van de kou maar van afschuw. Er lopen allemaal kikkers op de weg ik moest gewoon slalom rijden om hier te komen,” aldus het mailtje van Hans Bisschop.

“Kikkers, ja dat zal wel, padden zal ze bedoelen en ja hoor buiten op de oprit, in de straat allemaal padden, de paddentrek is begonnen,” vervolgt Bisschop. “Ik naar binnen de fotocamera gepakt en een aantal foto’s gemaakt. En nu maar hopen dat de meesten veilig op hun bestemming aan komen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.