Home / archiefcentraal / paddentrek ook van start in raalte

paddentrek ook van start in raalte

Gisteravond werden de straten in Raalte-Noord bevolkt door padden. De paddentrek is al flink op gang. “De bel gaat, de vriendin van mijn zoon staat voor de deur, rillend maar niet van de kou maar van afschuw. Er lopen allemaal kikkers op de weg ik moest gewoon slalom rijden om hier te komen,” aldus het mailtje van Hans Bisschop.

“Kikkers, ja dat zal wel, padden zal ze bedoelen en ja hoor buiten op de oprit, in de straat allemaal padden, de paddentrek is begonnen,” vervolgt Bisschop. “Ik naar binnen de fotocamera gepakt en een aantal foto’s gemaakt. En nu maar hopen dat de meesten veilig op hun bestemming aan komen.”

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.