oude en antieke poezie albums in olsterhof

In het Petit Café van de Olsterhof is een mini expositie te bekijken van oude en antieke Poëzie-albums. Bijzonder zijn de antieke, zogenaamde ‘Alba Amicorum’ met prachtige handgemaakte tekeningen uit het begin van de vorige eeuw. Maar ook albums uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw en uit diverse landen maken deel uit van de collectie.

De verzameling oude albums is door Mini Jansen in de afgelopen vijftien jaar aangelegd. Een gedeelte van de verzameling wordt momenteel in het Petit Café tentoongesteld. De mini-expositie is tot en met eind mei te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.