optreden korenbloem twee keer uitverkocht

Dinsdagavond 9 maart was het Hoftheater twee keer uitverkocht voor voorstellingen gespeeld door de leerlingen van de Korenbloem.Na een aantal dagen van flink oefenen onder leiding van medewerkers van theaterbureau Xapp uit Dalfsen kreeg het publiek en keurige show gepresenteerd.

Een koning en een koningin, draken, boeren, zwervers, piraten en ontluikende bloemen waren te bewonderen. Er werd gezongen, gedanst en geacteerd met veel passie. Ook was er een echte videofilm gespeeld door de leerlingen van groep 8 met hun juf in de hoofdrol. De liedjes zullen nog lang te horen zijn in de gangen van de school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.