Home / archiefcentraal / open huis bij windowworks wiggers

open huis bij windowworks wiggers

WindowWorks Wiggers BV is de nieuwe naam voor Wiggers Raalte BV, dat sinds 1 november 2009 deel uitmaakt van de Façadis Group te Oldenzaal. Façadis bestaat uit een aantal geveltechniekbedrijven en richt zich zowel op bedrijven als particulieren.

Vijf maanden na de overname kan gesteld worden dat WindowWorks Wiggers, gevestigd op het bedrijventerrein De Zegge, een goed renderende organisatie is waar momenteel een team van 19 mensen hard aan de weg timmert.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.