open heinose tafeltenniskampioenschappen

De eerste voorrondes voor de Heino Bokaal zijn gespeeld. Op 5 maart was de 1e voorronde. Er werd deze avond gespeeld in twee poules. De eerste poule is voor competitiespelers van de 1e t/m 4e klasse en de andere poule is voor de campingklasse.

In de 1e t/m 4e klasse poule stak oud winnaar Harry Bottenberg er met zeven punten bovenuit en na veel spannende vijfsetters waren de andere finalisten Fred van Ulsen, Regina Woerlee en Minh Pham Duc. De poule van de campingklasse werd met overmacht gewonnen door Leon Woerlee gevolgd door Dennis v.d. Klippe. Deze beide spelers zijn ook geplaatst voor de finale. Wesley Schokker werd derde en ontving een fles wijn voor de beste verliezer.

Op 13 maart is de tweede voorronde gespeeld. Na een spannende strijd in de 1e t/m 4e klasse is Arnout Kok (de kampioen van vorig jaar) met grote overmacht door naar de finale. De nummers twee en drie, Herman van Ommen en Hermen v.d. Schootbrugge, beiden uit Wezep, zijn ook door naar de finale.

In de andere poule van de 1e t/m 4e Klasse heeft Henk Kuiper gewonnen voor (oud winnaar) Javier Buiza en Paul Rouhof die ook doorgaan naar de finale.

In de vijde/zesde klasse is de regerend kampioen uit Hoonhorst Alfons Koedijk tweede in de poule geworden achter, opnieuw een oud winnaar, Richard van de Sligte uit Spoolde. Harry Geerligs en Gerard te Wierik zijn de andere twee finalisten.

In de campingklasse was Sylvester Weulink de winnaar uit een poule van 4. Na de poulewedstrijden hebben de deelnemers uit de campingklasse nog enkele zeer spannende dubbelpartijen gespeeld.

Op 19 Maart wordt de 3e en tevens laatste voorronde gespeeld met nog eens zo’n 35 spelers, de wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

De finalewedstrijden worden overdag gespeeld op zaterdag 27 maart. Deze wedstrijden beginnen om 09.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.