open dag isala klinieken zwolle

De Isala Klinieken Zwolle openen op zaterdag 20 maart de deuren van de locatie Sophia voor het publiek. Het motto van deze open dag is ‘Ervaar Isala dichtbij’. Aan de hand van levensechte verhalen kruipen bezoekers in de huid van zes patiënten. Voor kinderen is er een speciale kinderroute en de allerkleinsten kunnen zich met hun zieke pop of knuffel melden bij de poppendokter. De opleidingsmarkt biedt informatie over Isala’s opleidingen.

Nieuw dit jaar zijn de drie specials: De Isala Academie geeft demonstraties en informatie over reanimatietrainingen voor verwanten van hartpatiënten. Bezoekers mogen ook zelf oefenen. Ook kunnen ze het Handencentrum helpen bij een onderzoek door mee te doen aan een handkrachtmeting. Ook het onlangs geopende nazorgcentrum Intermezzo voor oncologiepatiënten en hun verwanten heet bezoekers van harte welkom.

Eén van de zes patiëntroutes is een kinderroute over Soraya Ibrahimi: Zij bezeert haar hand. Kinderen mogen handoefeningen doen en een mitella dragen. De kleinsten kunnen een bezoek brengen aan de poppendokter met hun zieke pop of knuffel. Op staging2.isala.nl kunnen kinderen hiervoor een afsprakenkaartje downloaden. Ook staat op de website een kleurplaat van Soraya.

Geïnteresseerden in een opleiding bij Isala kunnen op de opleidingsmarkt in gesprek met stagiairs, leerlingen, professionals en opleiders. De Isala Academie geeft informatie over opleidingsmogelijkheden en vervolgopleidingen (specialisaties).

De Isala klinieken organiseren jaarlijks een open dag. Zo’n zeventig andere ziekenhuizen in Nederland zijn die dag ook open, in het kader van de landelijke campagne ‘Het ziekenhuis zorgt’ van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en in het kader van de ‘landelijke open dag van de zorg’. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van locatie Sophia of op het terrein van de Dr. Spanjaardweg 29. Voor meer informatie: staging2.isala.nl. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.