opbrengst wandeltocht luttenberg voor mpongwe

M.O.V. Luttenberg houdt op zondag 21 maart een wandeltocht over een afstand van 5 of 10 kilometer in de omgeving van Luttenberg. De opbrengst van de vastenwandeling komt ten goede van de stichting “Geef de kinderen van Mpongwe een toekomst.” Mpongwe ligt in Zambia.

In de vastentijd wordt op veel plaatsen in Salland actie gevoerd of aandacht besteed aan dit doel. De organisatie verwacht daarom ook veel deelnemers uit omliggende plaatsen. De start van de wandeling is van 11.00 tot 14.00 uur vanaf het parochiecentrum naast de RK kerk te Luttenberg.

Onderweg heeft u de mogelijkheid om vragen te beantwoorden en te puzzelen. De kosten bedragen voor kinderen 2,50 euro en volwassenen 4,00 euro incl. een consumptie onderweg.

Bij het begin- en eindpunt is voor en na de wandeling koffie, cake, krentewegge en frisdrank verkrijgbaar, zodat u gezellig na kunt praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.