ook nationale daltondag op de ieme in raalte

Vandaag stond de Daltonschoon De Ieme in het teken van Nationale Daltondag. Vandaag staan de deuren op alle Nederlandse Daltonscholen open voor belangstellenden.

Op een daltonschool leren kinderen omgaan met zelfstandigheid, samenwerking en verantwoordelijkheid. Kinderen leren kijken naar zichzelf en ontdekken de eigen sterke punten, eigen talenten, maar ook dat waar zij extra hulp en begeleiding bij nodig hebben. Ook de daltondag op De Ieme begon dus bij de kinderen zelf. Onder leiding van kuntenares Marjo Potma gingen de leerlingen, ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden aan het werk op grote stoffen lappen zichzelf af te beelden. Vervolgens werden al deze lappen op het schoolplein opgehangen. Dit vormde een prachtig wapperend tijdelijk gezamenlijk kunstwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.