ook nationale boomfeestdag in olst

Vanmorgen werden ook in Olst bomen geplant. Wethouder Cor van den Berg plantte samen met de leerlingen van groep acht van basisschool Sint Willibrord dertien bomen. Onder deze dertien bomen was één grote. Met het planten van deze boom gaf de wethouder samen met de leerlingen het officiële startsein voor de actie.

Driftig scheppend gingen de leerlingen van de basisschool aan de slag. Binnen een mum van een tijd stond de boom stevig in de grond. Eind vorig jaar is in de straten rondom het gemeentehuis in Olst gestart met een reconstructie. Zowel riool als straten werden vernieuwd. “Bij zo’n vernieuwing horen ook nieuwe bomen en planten,” aldus Van den Berg in zijn korte toespraak aan de leerlingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.