Home / archiefcentraal / ook nationale boomfeestdag in olst

ook nationale boomfeestdag in olst

Vanmorgen werden ook in Olst bomen geplant. Wethouder Cor van den Berg plantte samen met de leerlingen van groep acht van basisschool Sint Willibrord dertien bomen. Onder deze dertien bomen was één grote. Met het planten van deze boom gaf de wethouder samen met de leerlingen het officiële startsein voor de actie.

Driftig scheppend gingen de leerlingen van de basisschool aan de slag. Binnen een mum van een tijd stond de boom stevig in de grond. Eind vorig jaar is in de straten rondom het gemeentehuis in Olst gestart met een reconstructie. Zowel riool als straten werden vernieuwd. “Bij zo’n vernieuwing horen ook nieuwe bomen en planten,” aldus Van den Berg in zijn korte toespraak aan de leerlingen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.