ook bergingsvijver wijhe natuurlijk schoon

Gistermorgen ging een groepje leerlingen van het Cappelenborg in Wijhe in het kader van de landelijke actie ‘Natuurlijk Schoon’ aan de slag bij de bergingsvijver onder aan de dijk in Wijhe.

Niet alleen om de bergingsvijver, die onderaan de dijk ligt, was veel vuil te vinden. Ook in het water van de vijver zelf troffen de leerlingen afval aan. Met een speciale boot van Waterschap Groot Salland gingen de leerlingen om beurten het water op.

Een woordvoerder van het Waterschap zag kort na aanvang van de actie al resultaat: “Als je daar achter kijkt, zie je al een flink verschil. Van mij mogen ze dit elke maand wel doen, maar dan moeten we ook de volwassen bevuilers erbij betrekken,” zegt hij enigszins grappend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.