ooievaars zijn er al weer is dat vroeg

De ooievaars zijn er weer, kregen we via mail te horen van een oplettende Sallander. Hij had ze zien vliegen tussen Raalte en Lemelerveld. “Daar zat vorig jaar ook al een flinke kolonie, daar hebben jullie toen op de site nog aandacht aan besteed. Of het dezelfden zijn? Geen idee.”

De inzender verder: ‘”Toen ik thuis zei dat ik al weer ooievaars had zien vliegen, kreeg ik als antwoord dat ik ze inderdaad zag vliegen…” Vraag van deze meneer, die keurig zijn fototoestel bij zich had, is of het gebruikelijk is dat ooievaars nu al weer teurg zijn van hun winterverblijf in het zuiden. Wie het weet mag het zeggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.