onderzoek naar dubbel spoor zwolle twente

Een dubbele spoorlijn tussen Zwolle en Enschede. De provincie Overijssel gaat onderzoeken welke knelpunten dat met zich meebrengt. Een dergelijk onderzoek ligt ten grondslag aan het besluit wel of niet te verdubbelen.

Bij enkel spoor loop je bij het minste of geringste vertraging op. Maar veel belangrijker: met dubbel spoor kunnen er meer treinen rijden, kan er afwisselend een stop- en sneltrein rijden en zal de N35 ontlast worden.

Het is nog maar een onderzoek, de verdubbeling is nog lang niet zeker, dus de vertraging vanwege werkzaamheden bij Nijverdal, die zal er niet meer mee opgelost worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.