onderneming bloeit op in groene bedrijfsomgeving

Sinds 1 maart 2008 is Nelleke Mein – Kamminga met haar bedrijf Creagroen actief met ontwerpen, beplanten en adviseren van particuliere tuinen en bedrijfsomgevingen. Creagroen creëert voor u de ideale tuin of bedrijfsomgeving door uit te gaan van uw persoonlijke stijl, wensen en mogelijkheden. Het streven is een milieubewust, duurzaam en sprekend ontwerp dat niet standaard overkomt. Met de natuur als inspiratiebron zoekt Creagroen naar originaliteit. Een goed ontworpen bedrijfsomgeving zorgt voor dagelijks werkplezier, verhoogt de waarde van uw perceel en is bovendien een prima visitekaartje voor uw bedrijf.

Bij de kennismaking met uw bedrijf is de eerste indruk natuurlijk belangrijk. U wilt bij uw relaties toch graag een goede indruk achterlaten. Dat kan met een mooie groene omgeving, passend bij uw bedrijfspand. Creagroen adviseert u zoveel mogelijk duurzame materialen toe te passen. Zo spaart u het milieu en maakt u zichtbaar dat natuur- en milieubeleid in uw onderneming de nodige aandacht krijgt. Een prima uiting van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zelfs het energieverbruik kan dalen met meer groen. Het creëren van schaduw rondom een gebouw vertraagt bijvoorbeeld de opwarming. De airco kan later aan en dat bespaart weer energie.

Groene bedrijfstuinen werken ook positief op het werkplezier van uw werknemers en zorgt daarmee voor vermindering van ziekteverzuim. Het is algemeen bekend dat mensen zich gezonder voelen in een groene omgeving en er wordt zelfs wetenschappelijk onderzoek verricht naar ‘Vitamine G’. Onderzoek heeft aangetoond dat de luchtkwaliteit verbetert met meer groen in bebouwd gebied. Bovendien maken uw werknemers in de lunchpauze liever een gezonde wandeling in een afwisselende omgeving, waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt.

Laat ook uw bedrijf letterlijk en figuurlijk opbloeien met een groene bedrijfsomgeving! Neem contact op met Nelleke Mein – Kamminga van Creagroen voor een vrijblijvende kennismaking om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Creagroen

De Lange Slag 36

8111 CL Heeten

0572 – 380813

06 – 44560578

info@creagroen.nl

staging2.creagroen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.