old heino krijgt eindelijk centraal gebouw

Op vakantiepark Old Heino aan de Zwolse kant van Heino is een aanvang gemaakt met de bouw van een ‘centrumgebouw’. Het heeft wat voeten in aarde gehad om de bouwvergunning te krijgen en om de juiste locatie te vinden, maar inmiddels is de bouw begonnen. In juni moet het gebouw klaar zijn.

Het gebouw moet Old Heino een facelift geven. Het park wil niet echt van de grond komen als vakantiepark. Receptie, winkels, fitnesscentrum, restaurant en dergelijke moeten de swung er weer inbrengen.

Kort terugblikkend: de gemeente had een vergunning gegeven voor de bouw, maar de rechter dwarsboomde dat. Die vergunning had nooit gegeven mogen worden, had een buurboer van Old Heino geëist en hij kreeg gelijk. Vervolgens is een nieuwe locatie bedacht, direct voor de entree van het vakantiepark. En daar is uiteindelijk een definitieve vergunning voor afgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.