offenberg sierbestrating verder met erik boerdijk

Erik Boerdijk Transport en Dienstverlening en Offenberg Sierbestrating zijn vanaf eind 2009 onder de naam Offenberg Sierbestrating verder gegaan. Beide heren werkten al langer samen. De transportactiviteiten van Erik Boerdijk zijn vooralsnog stopgezet.

“Door deze samenvoeging kunnen we onze relaties breder adviseren en bedienen. We hebben ons werkterrein uitgebreid. Naast bestratingactiviteiten bieden wij ook een scala aan natuursteen producten aan, gerelateerd aan huis en tuin”, zegt Offenberg. Variërend van tuinbeelden en plantenbakken tot en met aanrechtbladen, schouwen en gedenkmonumenten. Deze worden zowel aan particulier als aan de groothandel, tuincentra, hoveniers en bouwmarkten aangeboden. Offenberg en Boerdijk zijn druk bezig de contacten uit te breiden om het assortiment tuinproducten te vergroten. Op het moment wordt er nog druk gewerkt aan de webshop. Binnenkort kan de particulier via de website het brede assortiment bekijken en bestellen.

Daarnaast is Offenberg Sierbestrating een samenwerking met Tuinarchitect Crea Groen uit Heeten aangegaan. “Hierdoor kan Offenberg de klant optimaal bedienen en alle facetten van een tuin aanbieden. Bijkomend voordeel is dat de klant slechts één aanspreekpunt heeft”, zegt Boerdijk enthousiast. Offenberg Sierbestrating is gevestigd aan de Kleinjansweg 3 in Heino. Tel. 06-19410439 of kijk op staging2.offenberg-sierbestrating.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.