nu ook narrow casting bij du buf

Schoen en Sleutelservice Du Buf in Raalte is nu ook aangesloten op Narrow Casting Salland. Narrow Casting Salland is een initiatief van Sector IT en Salland Centraal en richt zich op het winkelend publiek in Raalte of bijvoorbeeld Heino, desgewenst heel Salland. In de winkels worden beeldschermen opgehangen waarop Salland Centraal nieuws verzorgt – gekoppeld aan landelijk nieuws – op de zogeheten ticket tape onderlangs het beeld.

Wie interesse heeft te participeren, kan contact opnemen met Peter Holtmaat (06-54638577) van Salland Centraal. Hij weet alles over deelname en de kosten daarvan. Schoen en Sleutelservice Du Buf is te vinden aan de Marktstraat 4 in Raalte, tel: 0572-354980.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.