nu ook autoverhuur bij autobedrijf oving

Autobedrijf Oving in Raalte heeft zijn aanbod- en dienstenpakket uitgebreid. Sinds kort verhuurt de Renault dealer auto’, bedrijfswagens en een personenbusje. Speciaal voor de eigenaren van de wat oudere Renaults hanteert Oving een nieuwe onderdelenlijn van het merk Motrio, een door Renault goedgekeurd merk dat voorziet in voordelige onderdelen. Daarnaast heeft het bedrijf het showroomaanbod uitgebreid met het merk Dacia. Tenslotte is ook het aanbod van occassions verbreed met kwalitatief goede, maar wel wat oudere auto’s.

Autobedrijf Oving heeft vestigingen in Zwolle, Hattem, Emmeloord en sinds 2001 in Raalte. De Renault-dealer biedt natuurlijk de nieuwste Renaults maar daarnaast ook occassions van alle mogelijke merken. De Raalter vestiging beschikt over vier monteurs voor reparaties, schadeherstel en APK-keuringen. Op elke reparatie geldt één jaar garantie.

De uitbreiding van het aanbod- en dienstenpakket is niet perse een reactie op de economische crisis. “Deze uitbreidingen maken deel uit van een nieuwe filosofie binnen het gehele bedrijf”, vertelt vestigingsmanager Paul Baerends. “We hopen de relaties met onze klanten te verdiepen en daarnaast ook nieuwe klanten te bedienen.”

De verhuur van de auto’s, de bedrijfswagen (een Renault Trafic) en de personenbus (maximaal negen plaatsen) is bedoeld als een extra service voor de particuliere en zakelijke markt. Baerends: “Het kan een uitkomst zijn voor mensen zonder auto. Of voor groepsvervoer. Het is ook ideaal voor bedrijven die in verband met een kortlopend project een extra auto nodig hebben.”

Met het nieuwe onderdelenmerk Motrio biedt Oving nu een scherp geprijsd alternatief voor de originele Renault-onderdelen. Baerends: “De eigenaren van de wat oudere auto’s trokken soms weg naar andere bedrijven omdat de originele Renault-onderdelen voor hen te duur werden. Met Motrio hebben we voor hen nu een pracht van een alternatief. Het merk is goedgekeurd door Renault, dus de kwaliteit is gegarandeerd!”

Het Roemeense automerk Dacia dat Oving nu ook in het showroomaanbod heeft opgenomen, is eigendom van Renault. Dacia biedt scherp geprijsde auto’s die wel van alle gemakken zijn voorzien. Oving heeft op dit moment twee types in de aanbieding: De Sandero, een vijfdeurs middenklasser die al verkrijgbaar is vanaf 7.990 euro en de Logan MCV, een ruime stationcar (die ook als ‘zevenzitter’ geleverd kan worden). Vanaf 20 april staat ook de Dacia Duster, een type SUV, in de showroom.

Wat occassions betreft, bood Oving tot voor kort grotendeels jonggebruikte auto’s, maar het aanbod is nu uitgebreid met wat oudere, maar nog steeds goede auto’s. Baerends: “Het stigma dat autodealers in het algemeen duur zijn, was al onterecht, maar dat willen we met onze uitbreiding van het aanbod definitief van ons af schudden!”

Autobedrijf Oving is te vinden aan de Overkampsweg 27 in Raalte, tel: 0572-363215. Meer informatie op staging2.oving.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.