Home / archiefcentraal / nieuwkomer in raalte salland koeriers

nieuwkomer in raalte salland koeriers

Jeffrey Krijgsman is in Raalte gestart met zijn eigen koeriersbedrijf Salland Koeriers. Salland Koeriers is een logistieke dienstverlener die ervoor zorgt dat uw pakketten voordelig, eenvoudig en snel naar iedere bestemming binnen Nederland of naar het buitenland worden verstuurd. Bij Salland Koeriers kun je ook terecht voor spoedopdrachten.

Salland Koeriers is franchisenemer van Dé Nationale Koerier en daarmee landelijk dekkend. “Wij zijn er voor de zakelijke en particuliere markt”, vertelt Jeffrey. “Zaken doen met Salland Koeriers is persoonlijk en servicegericht. Wij versturen de pakketten zoals de klant dat zelf zou hebben gedaan, wij zijn een verlengstuk van de organisatie.”

Jeffrey Krijgsman is geboren in Venray op 1 november 1984. “Ik ben een jonge ondernemer en sinds het behalen van mijn rijbewijs al actief in het transport. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg maar ik ben naar Salland gekomen omdat ik ben gaan samenwonen met mijn vriendin en omdat ik zie dat de industrie in Raalte groeit. Salland Koeriers is een koeriersbedrijf dat persoonlijk betrokken is en Raalte en haar inwoners nog beter wil leren kennen!”

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met Salland Koeriers, tel.: 06-39466686 of mail naar Sallandkoeriers@live.nl. Salland Koeriers is gevestigd aan de Boeierstraat 10c, 8102 HS in Raalte.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.