Home / archiefcentraal / nieuwe showroom auto centrum salland bv

nieuwe showroom auto centrum salland bv

Zij verkoopt en repareert alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens zowel nieuw als gebruikt. Met de Bosch Car Service formule kunnen zij dezelfde garantie en service verlenen als dealerbedrijven. Met de Bosch Car Service Pechhulp pas ben je bovendien verzekerd van pechhulp in heel Europa. Daarnaast verkopen, verhuren en onderhouden zij ook campers en caravans van alle merken. Het onderhoud wordt gedaan in de vestiging van Bosch Car Service Raalte aan de Zompstraat 25 in Raalte.

De openingstijden van Auto Centrum Salland BV aan de Klipperweg zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. De openingstijden van Bosch Car Service Raalte zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.