Home / archiefcentraal / nieuwe hoofdsponsor voor ttv effect

nieuwe hoofdsponsor voor ttv effect

Vrijdag 26 februari heeft tafeltennisvereniging Effect uit Mariënheem voor het eerst in het nieuwe clubtenue gespeeld. De vereniging heeft –ondanks de moeilijke economische tijden- in De Boombouw uit Lemelerveld een nieuwe hoofdsponsor weten te vinden. Voorheen speelde de vereniging altijd in het geel, maar omdat dit niet aansluit bij de hoofdsponsor is de kleur veranderd in groen.

Sinds kort heeft Effect ook een extra speelavond in het leven geroepen, de dinsdagavond met als doelgroep beginnende spelers. De jeugd is tussen 18.30 en 19.30 uur welkom, en de senioren tussen 19.30 en 21.30. Hoewel iedereen de beste wil zijn, is het doel van de avond om op een gezellig en actieve wijze bezig te zijn met sport. Op deze avond is er goede begeleiding aanwezig die je de beginselen onder de knie kan brengen. Voor de gevorderden is er op woensdagavond een trainer aangesteld.

Indien je geïnteresseerd bent om de sport ook uit te proberen, kun je op elke gewenste dinsdagavond starten met een gratis vierwekelijkse proefperiode. Effect kan je eventueel een batje lenen. Zelf dien je minimaal te zorgen voor gymschoenen. Voor informatie kun je een kijkje nemen op de website www.ttveffect.tk of contact opnemen met Ronald Huiskes, ronald.huiskes@home.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.