nieuwe dance classics bij zwakenberg

Bar & Brasserie Zwakenberg in Raalte presenteert op zaterdag 27 maart weer een Dance Classics Party. DJ’s draaien dan dansklassiekers van weleer, maar ook de hits van nú. Iedereen kan zich uitleven op rock-, disco-, soul-, funk- en dancehits. De Dance Classics Party begint om 21.30 uur. Vooraf kun je muzikaal dineren bij Bar & Brasserie Zwakenberg. De muziek wordt verzorgd door duo Kamazó!

De Dance Classics Party is toegankelijk voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt. De zaal is feestelijk aangekleed en er is natuurlijk een dansvloer. De jongste bezoekers zijn voorin de twintig, de oudste eind 40. “De bezoekers komen zelfs vanuit Hengelo, Zwolle en Lochem hiernaartoe”, vertelt Ton Zwakenberg. “Veel oude bekenden ontmoeten elkaar weer.“ De entree bedraagt 5 euro, maar de gasten die vooraf dineren hebben gratis toegang.

In de loop van de avond werkt Kamazó in de brasserie langzaam maar zeker toe naar de Dance Classics Party. Deze Raalter band verzorgt op piano en drums stemmige muziek tijdens het dineren. Het duo bestaat uit pianist Harry Kelder uit Wijhe en drummer Rens Kelder uit Raalte.

Harry speelt al vanaf zijn 7e piano. Hij was onder andere actief in de formatie Enjoy, waar hij zijn achterneef Rens ook van kent. Verder speelde hij in een countryrockband en een bluesband. Rens heeft onder andere gespeeld in de feestbands Enjoy en de Perfect showband. Daarmee begeleidde hij onder ander Marco Borsato, Lee Towers en Corrie Konings. Nadat de twee beide hun muzikale activiteiten een tijdje lang op een wat lager pitje hadden gezet, besloten ze hun krachten opnieuw te bundelen in Kamazó. De heren spelen een breed repertoire muziek. Van The Cats tot André Hazes en van Robbie Williams tot The Eagles.

De volgende Dance Classics Party’s zijn gepland op zaterdag 24 april en zaterdag 29 mei.

Voor meer informatie en/of het reserveren van tafels bel je naar 0572-355500. Meer informatie op staging2.zwakenberg-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.