nieuw culinair verwentraject bij budde

Budde eten & drinken uit Nijverdal start met een nieuw verwentraject. Het keukenteam van Budde gaat onder leiding van chef-kok Derk-Jan Goossen dit project tot uiting brengen met een twaalfgangen diner onder het motto ‘laat de kok maar schuiven’.

Je krijgt na binnenkomst om 19.00 uur eerst een welkomsdrankje en daarna een geheel avondvullend twaalfgangen ‘fingerfood’ traject voorgeschoteld. Je bent dus de hele avond onder de pannen, aangezien alle gerechten met tussenpozen van ongeveer vijftien minuten aan je worden voorgeschoteld. Het menu zal bestaan uit bescheiden porties van de meest uiteenlopende culinaire verrassingen. Geen angst, alles bij elkaar krijg je een ruime maaltijd binnen en kan je Budde verlaten met een voldaan en vol gevoel. Op de website –staging2.cafebudde.nl- kun je de menusamenstelling vinden, waarbij opgemerkt moet worden dat onze chef-kok er absoluut zijn eigen draai geeft. Je hoeft verder geen culinaire durfal te zijn om deze gerechten te kunnen waarderen. Voorlopig is de laatste zaterdag van elke maand gereserveerd voor dit avondvullende culinaire verwen traject. De eerste “laat de kok maar schuiven” staat in de agenda voor zaterdag 27 maart. Reserveren is gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.