naam de leeren lampe blijft bestaan

De naam De Leeren Lampe blijft bestaan. Horeca ondernemer Joop van den Enk heeft hier met de familie Oosterlaar overeenstemming over bereikt, ook zij zijn blij dat de naam behouden blijft.

De voormalige discotheek annex zalencentrum aan de Almelosestraat in Raalte vierde in 2008 nog haar 150-jarig jubileum. Mede door deze lange historie wil exploitant Joop van den Enk deze naam blijven gebruiken. Iedereen uit de regio en ver daarbuiten kent De Leeren Lampe en dat is de kracht van deze naam.

De naam blijft dus hetzelfde, maar er wordt natuurlijk wel een andere koers gevaren en het interieur zal flink worden opgefrist. De Leeren Lampe zal nog jarenlang haar gastvrije functie in Salland vervullen.

De internetsite staging2.deleerenlampe.nl wordt op dit moment nog gebruikt door Harold en Ria Oosterlaar en hun Strandhuis aan de Milligerplas. Over enige tijd zal op deze website de informatie over De Leeren Lampe weer te zien zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.