mountainbikers atb team lemelerveld testen vorm

Als voorbereiding op het aanstaande mountainbikeseizoen dat over twee weken begint, werd afgelopen zondag in Havelte een trainingswedstrijd georganiseerd. Namens ATB-Team Lemelerveld stonden Lyan Rensen, Dienand Broekhuis, Ido Jansen en Jeroen Wessel aan het vertrek. Zij zagen de wedstrijd als een ideaal moment om de vorm te testen en nog wat wedstrijdritme op te doen. Het parcours op de Havelterberg lag er hard en snel bij. Het beloofde een snelle wedstrijd te worden.

Lyan Rensen startte in de dames senioren klasse. In een beperkt deelnemersveld kwam zij al snel op een tweede plaats te rijden. Lyan reed vervolgens een solide race en kwam na een uur wedstrijd keurig als tweede binnen.

Bij heren gingen Dienand Broekhuis, Ido Jansen en Jeroen Wessel van start. Dienand miste zijn start door een valpartij. Na de race te hebben hervat reed hij een sterke wedstrijd. Zijn inhaalrace eindigde op een twaalfde stek. Kort hierachter reed Ido Jansen een stabiele wedstrijd. Hij wist zijn startpositie ongeveer midden in het deelnemersveld te behouden en finishte als achttiende. Vooraan de wedstrijd was het Jeroen Wessel die zich als snel in de kopgroep nestelde. Nadat twee man waren weggereden kwam Jeroen in een groepje voor de derde plaats te rijden. Jeroen reed een sterke race maar kwam in de eindsprint net iets te kort. Hij werd netjes vijfde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.