Home / archiefcentraal / mollink uit luttenberg winnaar ik stem ook actie

mollink uit luttenberg winnaar ik stem ook actie

De veelbesproken verkiezingsactie van de gemeente Raalte heeft een winnaar. Luttenberger Mollink hoeft een jaar niet te betalen voor het ophalen van zijn huisvuil. In de aanloop naar de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen riep Raalte op om een poster voor het raam te hangen. Een fotograaf kiekte vervolgens een aantal huizen, dat de poster had hangen.

Het jaarabonnement op Tijenraan/De Tippe is gewonnen door G.J. Vrielink uit Raalte. A.W.M. Dijkman mag een avondje naar het Hoftheater en Buring, Slag en Van Houselt mogen tien keer gaan badderen in eerder genoemde zwembaden. De rookmelders zijn gewonnen door Polderman, Veldkamp, Van der Vegt, Van der Weijden en Temmink.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.