mollink uit luttenberg winnaar ik stem ook actie

De veelbesproken verkiezingsactie van de gemeente Raalte heeft een winnaar. Luttenberger Mollink hoeft een jaar niet te betalen voor het ophalen van zijn huisvuil. In de aanloop naar de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen riep Raalte op om een poster voor het raam te hangen. Een fotograaf kiekte vervolgens een aantal huizen, dat de poster had hangen.

Het jaarabonnement op Tijenraan/De Tippe is gewonnen door G.J. Vrielink uit Raalte. A.W.M. Dijkman mag een avondje naar het Hoftheater en Buring, Slag en Van Houselt mogen tien keer gaan badderen in eerder genoemde zwembaden. De rookmelders zijn gewonnen door Polderman, Veldkamp, Van der Vegt, Van der Weijden en Temmink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.