moestuindag bij welkoop raalte

Welkoop Raalte houdt op zaterdag 20 maart de speciale ‘Moestuindag’. Een moestuindeskundige is aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven over onder andere de keuze van zaden, de bodemsamenstelling en het gebruik van meststoffen en potgronden. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met ECOstyle.

Welkoop Raalte heeft een breed pakket plant- en kweekbenodigdheden voor in de moestuin. Zelfs een breed kassenspectrum behoort tot het assortiment. In de winkel staat de nieuwe ‘Smullen uit eigen Tuin’ lijn prominent uitgestald én de ‘VierkanteMeterTuin’, een moestuin op één vierkante meter met maar liefst zestien verschillende gewassen. Om maar aan te geven dat zelfs in de kleinste tuin een moestuin past.

Voor optimaal advies kunnen de bezoekers een bodemmonster van de (beoogde plek voor de) moestuin meenemen. Neem op verschillende plekken een monster, meng dit door elkaar en neem het mee voor een pH-bepaling en kalkadvies op maat. Klaar terwijl je wacht en hartstikke gratis.

Tevens kun je die dag meedoen aan een wedstrijdje/prijsvraag. Welkoop Raalte verkoopt diverse verschillende soorten potgrond voor verschillende toepassingen. In de winkel staan vier soorten potgrond. Ben jij in staat om de Cocopeat potgrond aan te wijzen? Doe mee en maak kans op leuke prijzen! Het totale prijzenpakket bedraagt bijna 1.000 euro!

Iedereen die de Moestuindag bezoekt, ontvangt een zakje zonnebloempitten. Voor diegene die op termijn de hoogste zonnebloem heeft gekweekt, ligt ook nog een prijs klaar. Kijk voor de wedstrijdinformatie op staging2.welkoop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.